Follow hotelforall on Twitter

Banner Area

Boatbookings.com Yacht Charter

Den lange Heiman

Property type: Bed and breakfast
Contact: Angelique Heijmans
Address: Desserather Strasse 24
City: Meisburg
Postalcode: 54570
Phone: 0032 6 51613824
Daily prices Lowest: 60.00EUR Highest: 65.00EUR
Weekly prices Lowest: 420.00EUR Highest: 455.00EUR
Description:

Den lange Heiman bevindt zich midden in National Park Vulkaaneifel. Waar iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust even kan ontsnappen aan de hectiek van alle dag. Een paar dagen weg naar de prachtige heuvels van de Vulkaaneifel doet wonderen voor lichaam en geest. Indien gewenst kan er het ont-stress programma “Kom tot jezelf” gevolgd worden.
De Perdestal, ’t Hennenkot en de Schaopskooi zijn de 3 gastenkamers van onze B en B. De gerieflijk ingerichte kamers zijn alle gemakken voorzien en bieden al het comfort voor een fijn verblijf. Iedere kamer is voorzien van een badkamer met douche, toilet en toiletartikelen.
Samen hebben de gasten de beschikking over een knusse woonkamer met houtkachel, WIFI, flatscreen TV en koffie-, thee faciliteiten. Er is een uitgebreide informatiemap met bezienswaardigheden in de directe omgeving aanwezig evenals wandelroutes, boeken, tijdschriften en spelletjes. Natuurlijk wijzen wij je graag de mooiste plekjes van de Vulkaaneifel aan.
Het verse en heerlijk uitgebreide boeren ontbijt wordt in de woonkamer geserveerd en bij mooi weer buiten op het terras. Er is altijd voldoende om nog iets mee te nemen voor een picknick later op de dag.
B en B Den lange Heiman is een uitstekend adres voor fietsers en wandelaars, natuurliefhebbers en liefhebbers van rust. Meer informatie over de B en B kun je vinden op onze website.

Hotel facilities:
Breakfast services, Environment friendly, Excursions informations, Gay Friendly, Internet corner, Mountain Views, Tourist information, Umbrellas and sunbeds, Wifi
Room facilities:
Privat bathroom/ensuite
Location:
De Vulkaaneifel is een bosrijke, rustige en heuvelachtige omgeving met maren en pittoreske dorpjes waar de grote steden Trier en Koblenz op een steenworp afstad liggen.

Banner Ads

Who's online

There are currently 0 users and 16 guests online.

Web Analytics

Clicky